Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008

2 Φεβρουαρίου - ΑΘΗΝΑ ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΠΟΛΗ...

Η Αθήνα για μια ακόμη φορά πρωταγωνιστεί στα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, μαζί με το γάμο του Γάλλου Προέδρου...
Το κέντρο της πόλης πεδίο μάχης
Περίεργη αδράνεια (συνεργασία ?) των ΜΑΤ με τη "γνωστή" οργάνωση στο σχέδιο για τον "πόλεμο" των Αθηνών...
Η κατάληψη της Πρυτανείας, συνοδεύτηκε και από τη "συνήθη" υποστολή της Ελληνικής σημαίας...
Η βια στο χώρο της νεολαίας (ξανα)βρίσκει έδαφος και εκτός των γηπέδων...
Κυριακή πρωί...
Περιμένωντας τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου να ξυπνήσουν... ανατρέξαμε στους δικτυακούς τους τόπους να δούμε την τοποθέτησή τους...
Δυστυχώς μόνο στο site της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρήκαμε δηλώσεις, που έχουν και ιδιαίτερη σημασία...
"Ανοχύρωτη πόλη η Αθήνα, απροστάτευτοι οι πολίτες, για μία ολόκληρη μέρα. Ο στόχος επετεύχθη. Το σχέδιο «υλοποίησαν» από κοινού, η «απούσα» Αστυνομία, ακροδεξιοί και οι «γνωστοί - άγνωστοι». Στα δελτία ειδήσεων «των 8», άρχισε η δήθεν επιχείρηση της Αστυνομίας για την αποκατάσταση της τάξης, αφού πρώτα πολίτες τραυματίστηκαν, και περιουσίες καταστράφηκαν. Η κυβέρνηση των σκανδάλων, νομίζει ότι εκτοπίζοντας από την επικαιρότητα τα αποτελέσματα της πολιτικής της και των επιλογών της, θα σωθεί. Οι πολίτες γνωρίζουν πια.(ΠΑΣΟΚ 2-2-2008)"

1 σχόλιο:

XKOUTSOULIANOS είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΜΟΙΟΚΑΤΑΛΗΞΙΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΩΡΙΜΟ ΦΡΟΥΤΟ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΛΑΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΑΡΟΣ.
ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ;